Samen met onze vrijwilligers aan de slag voor een schone stad.

Zwerfafval is afval wat ergens niet thuishoort. Op straat vind je weggegooide blikjes, petflesjes, patatbakjes, etc. Het heeft negatieve effecten op de natuur, dier en mens: dieren eten het op of raken erin verstrikt en het kan de bodem of het water verontreinigen. Zwerfafval betreft vaak afval dat slecht afbreekbaar is en het kan ongedierte aantrekken.

Om dat te voorkomen zijn er al vele Arnhemmers die zich inzetten en samen of alleen zwerfafval opruimen. Wat mogen we trots zijn dat er zoveel mensen gaan voor hetzelfde doel: een opgeruimd Arnhem. Iedereen geniet toch van opgeruimde straten? Opgeruimde straten geven meer rust en vergroten uiteraard het woon- en leefplezier.

Ondanks dat er al vele Arnhemmers zijn die zich geroepen voelen om een steentje bij te dragen aan een schoner Arnhem, is het natuurlijk altijd fijn als er nog meer mensen zich willen aansluiten bij ons grote netwerk. Samen sterk voor een schoon Arnhem!

Ben je geïnteresseerd? Meld je hieronder aan!

Sluit je aan bij een initiatief

Wat kan jij doen?

Steek de handen uit de mouwen en ga zelf aan de slag

Word vrijwilliger bij één van onze mooie initiatieven!

Met jou als vrijwilliger bij een van de initiatieven zijn we enorm blij. Je bent welkom bij elke groep en iedereen maakt er een gezellige tijd van. Met passie voor de natuur zorg je dat de straten van Arnhem weer een stukje schoner zijn en maak je connecties binnen de initiatieven met dezelfde interesses!

Bekijk de wijken

Trots op onze initiatieven!

Zo doen zij het

Deze website is een initiatief van

Design & development door Pixel Creation