Heel Arnhem Schoon Schuytgraaf

Schuytgraaf


Schuytgraaf is Arnhems nieuwste wijk en dan verwacht je dat het nieuw en schoon blijft. Dat is helaas niet het geval. De groep opruimers is nog klein in aantal, maar niet minder betrokken. Sluit je vooral aan en wees van harte welkom.

Twee keer per jaar sluit de groep zwerfafval vrijwilligers zich aan bij de landelijke acties: de Landelijke Opschoondag en World Cleanup Day. Marleen is coördinator en zij zorgde er in 2023 voor, dat ook de Albert Heijn in het winkelcentrum zich aansloot bij de acties. Meerdere winkeliers waren geïnteresseerd om ook mee  te doen met de acties die nog gaan komen. De deelnemers delen onderling een appgroep waarin kan worden opgeroepen om tussen de grote acties in even een stukje wijk op te ruimen. De een loopt iedere week een rondje, de andere iedere maand. Door werk en andere verplichtingen lukt het vaak niet om als groep op pad te gaan.

Word je vrijwilliger van Heel Arnhem Schoon (HAS), dan is het fijn om te weten dat het je vrij staat om op te ruimen wanneer het jou past. De een loopt graag zijn/haar rondje alleen, de ander graag in groepsverband. Alles is goed! Voel je vrij om het zelf in te delen en in te “kleuren”. De ervaring heeft geleerd, dat het ook gewoon heel leuk kan zijn om andere betrokken opruimers in je wijk te leren kennen. Je staat er niet alleen voor. Eenmaal per jaar is er voor alle vrijwilligers een brunch en dan is het leuk om ook andere vrijwilligers uit andere  wijken te leren kennen.

21

Sep

World Cleanup Day 2024

Schuytgraaf 10:00 - 16:00

informatie via acties@arnhemschoner.nl

Deze website is een initiatief van

Design & development door Pixel Creation