Landelijke Opschoondag 2024

Op 23 maart 2024 bundelen Arnhemmers hun krachten voor een grootschalige schoonmaakactie tijdens de Landelijke Opschoondag. 

Met het doel om Arnhem nog fraaier en leefbaarder te maken, co├Ârdineert Arnhem Schoner de activiteiten voor Landelijke Opschoondag op 23 maart 2024 in Arnhem. Deze dag staat in het teken van gezamenlijke inspanningen om zwerfafval op te ruimen, pleinen te poetsen en onze straten te laten stralen. “Samen houden we de stad schoon, en dat begint met actie!”, aldus Mike Hoose, woordvoerder van Arnhem Schoner.

Pak de grijper op en doe mee! 

Alle Arnhemmers worden uitgenodigd om de handen uit de mouwen te steken en deel te nemen aan deze inspirerende schoonmaakdag. Of je nu jong of oud bent, iedereen kan een bijdrage leveren. “Pak de grijper op en help mee om onze stad te ontdoen van zwerfvuil. Een schone stad is een gezonde stad, en dat kunnen we samen bereiken”, voegt Mike toe.

Om deel te nemen aan de Landelijke Opschoondag, hoef je alleen maar een mail te sturen naar acties@arnhemschoner.nl. Er is materiaal aanwezig om jouw actie tot een succes te maken. We houden een interactieve kaart bij op www.arnhemschoner.nl. Daar is te zien waar in de stad acties worden gehouden. Een ideale manier om te zien waar jij kan aansluiten! Hopelijk zien wij jou op 23 maart 2024 tijdens de Landelijke Opschoondag

Deze website is een initiatief van

Design & development door Pixel Creation