Heel Arnhem Schoon Stadseiland

Malburgen-Oost-Noord


Deze wijk grenst dicht aan de uiterwaarden en die worden dan ook met regelmaat “verlost” van achtergelaten zwerfvuil. Maar ook in de wijk zelf wordt volop gezorgd dat het een schone en fijne wijk is en blijft. De groep opruimers  heet jou als nieuwe vrijwilliger van harte welkom.

Twee keer per jaar sluit de groep zwerfafval vrijwilligers zich aan bij de landelijke acties: Nationale Opruimdag en World Cleanup Day. Coordinators Marcel en Sandra zorgen dan voor het vertrekpunt en….dat er bij terugkomst iets lekkers voor je klaar staat.

De deelnemers delen onderling een app groep waarin kan worden opgeroepen om tussen de grote acties in even een stukje wijk op te ruimen. De een loopt iedere week een rondje, de andere iedere maand. Door werk en andere verplichtingen lukt het vaak niet om als groep op pad te gaan.

Word je HAS vrijwilliger, dan is het fijn om te weten dat het je vrij staat om op te ruimen wanneer het jou past. De een loopt graag zijn/haar rondje alleen, de ander graag in groepsverband. Alles is goed! Voel je vrij om het zelf in te delen en in te “kleuren”. De ervaring  heeft geleerd, dat het ook gewoon heel leuk kan zijn om andere betrokken opruimers in je wijk te leren kennen. Je staat er niet alleen voor. Eenmaal per jaar is er voor alle vrijwilligers een brunch en dan is het leuk om ook andere vrijwilligers uit andere wijken te leren kennen.

09

Dec

Stadseiland schoon

Malburgen-Oost-Noord

Eerst mogelijk datum

Elke 2e zaterdag gaan we op pad in de wijk en in de uiterwaarden. Verzamelen bij de bankjes op de dijk bij het begin van de Fannie Blankers Koenstraat. Meer informatie is te krijgen bij Heel Arnhem Schoon

Deze website is een initiatief van

Design & development door Pixel Creation