Heel Arnhem Schoon Presikhaaf

Presikhaaf Oost


In een aantal gedeeltes van de wijk zijn vrijwilligers actief, want Presikhaaf is best een grote wijk. Al deze mensen zien jou graag komen! Zwerfvuil is in de wijk een stevig probleem en de opruimers van de wijk zien je graag komen. Wees welkom in de groep.

Twee keer per jaar sluit de groep zwerfafval vrijwilligers zich aan bij de landelijke acties: de Landelijke Opschoondag en World Cleanup Day. Maaike en Boris zijn coördinatoren ten aanzien van de acties. Het Theehuis in het park ondersteunt de opruimers door altijd de deur open te zetten en bij acties van koffie en thee te voorzien.

De deelnemers delen onderling een appgroep waarin kan worden opgeroepen om tussen de grote acties in even een stukje wijk op te ruimen. De een loopt iedere week een rondje, de andere iedere maand. Door werk en andere verplichtingen lukt het vaak niet om als groep op pad te gaan.

Word je vrijwilliger van Heel Arnhem Schoon (HAS), dan is het fijn om te weten dat het je vrij staat om op te ruimen wanneer het jou past. De een loopt graag zijn/haar rondje alleen, de ander graag in groepsverband. Alles is goed! Voel je vrij om het zelf in te delen en in te “kleuren”. De ervaring  heeft geleerd, dat het ook gewoon heel leuk kan zijn om andere betrokken opruimers in je wijk te leren kennen. Je staat er niet alleen voor. Eenmaal per jaar is er voor alle vrijwilligers een brunch en dan is het leuk om ook andere vrijwilligers uit andere wijken te leren kennen.

Doe je ook mee met een van onze activiteiten?

21

Sep

World Cleanup Day 2024

Presikhaaf Oost 10:00 - 16:00

informatie via acties@arnhemschoner.nl

Deze website is een initiatief van

Design & development door Pixel Creation