Heel Arnhem Schoon Brandenburgseplein

Malburgen-Oost-Zuid


De omgeving van het Brandenburgseplein wordt opgeruimd door twee vrijwilligers: Andries en Judith. Ze kunnen alle hulp goed gebruiken en mocht je hier willen opruimen of in de wijken er omheen dan ben je van harte welkom. Een vaste opruimdag is er niet, maar we brengen je graag in contact met bovenstaande vrijwilligers.

Een appgroep om af te spreken is hier nog niet, maar dat kan nog komen. We hopen dat beide opruimers hulp gaan krijgen. We hopen van harte dat je ons in deze wijk komt helpen.

Word je vrijwilliger van Heel Arnhem Schoon (HAS), dan is het fijn om te weten dat het je vrij staat om op te ruimen wanneer het jou past. De een loopt graag zijn/haar rondje alleen, de ander graag in groepsverband. Alles is goed! Voel je vrij om het zelf in te delen en in te “kleuren”. De ervaring heeft geleerd, dat het ook gewoon heel leuk kan zijn om andere betrokken opruimers in je wijk te leren kennen. Je staat er niet alleen voor. Eenmaal per jaar is er voor alle vrijwilligers een brunch en dan is het leuk om ook andere vrijwilligers uit andere  wijken te leren kennen.

21

Sep

World Cleanup Day 2024

Malburgen-Oost-Zuid 10:00 - 16:00

informatie via acties@arnhemschoner.nl

Deze website is een initiatief van

Design & development door Pixel Creation