Heel Arnhem Schoon Centrum

Centrum


Help jij mee de binnenstad schoon te houden? Wil je bijdragen aan een schonere binnenstad? Top! Je kunt zelf een grijper, afvalring, hesje en afvalzakken aanvragen. Stuur een mail aan heelarnhemschoon@hotmail.com. Je kunt dan lopen waar en wanneer je wilt.

Gezellig samen met buurtbewoners. Je kunt ook met buurtbewoners op afspraak samenlopen op zondagochtend om 09.30 vanaf het stadhuis. Je kunt ervoor kiezen om aan de WhatsApp-groep van het centrum te worden toegevoegd. Via de appgroep kun je wekelijks onderling afspreken of en wie er samen een ronde wil maken.

Twee keer per jaar sluiten de twee zwerfafval vrijwilligers zich aan bij de landelijke acties: de Landelijke Opschoondag en de World Cleanup Day. De deelnemers delen onderling een appgroep waarin kan worden opgeroepen als er veranderingen zijn of dat het weer te slecht is om te lopen.

Word je vrijwilliger van Heel Arnhem Schoon (HAS), dan is het fijn om te weten dat het je vrij staat om op te ruimen wanneer het jou past. De een loopt graag zijn/haar rondje alleen, de ander graag in groepsverband. Alles is goed! Voel je vrij om het zelf in te delen en in te “kleuren”. De ervaring heeft geleerd, dat het ook gewoon heel leuk kan zijn om andere betrokken opruimers in je wijk te leren kennen. Je staat er niet alleen voor. Eenmaal per jaar is er voor alle vrijwilligers een brunch en dan is het leuk om ook andere vrijwilligers uit andere wijken te leren kennen.

Deze website is een initiatief van

Design & development door Pixel Creation